Borra löpband

27,995.00 kr

Till butik

Art. nr. 3877301621152507.

Produktbeskrivning

Användningsområde
Löpband inSPORTline Borra är ett professionell löpband för kommersiell och icke-kommersiell användning. Löpband inSPORTline Borra är funktionsrikt, är lätt att använda och har en sofistikerad dator.
Produktinformation
Den största fördelen med löpband inSPORTline Borra är möjligheten att ansluta till Apple-enheter (för vissa typer se nedan). Du kan helt enkelt ladda ner den programvara du vill gratis, och sedan kommer alla värden att registreras i enheten. Då kan de resulterande värdena jämföras med tidigare resultat. Andra fördelar med löpband inSPORTline Borra är en stabil och robust konstruktion med en tillräckligt stor bildskärm.
Elektronisk resor, 7 förinställda program, HRC program, möjligheten att inrätta användarna och en hastighet på upp till 22 km / t är funktioner som kan löpbandet inSPORTline Borra vara stolt över.
Fakta och egenskaper
Bakgrundsbelyst 7″ stor LCD skärm som visar: puls, tempo, tid, kalorier, distans, hastighet, träningssammanfattning, tid, puls, ålder, region hjärtfrekvens, kalorier, belastning, distans, hastighet, muskel grupp och lutningen
Kraftfull motor på 4 HK
Hastighet 0,8-22 km/h
Elektroniskt justerbar lutning 0-15 %
Väl dämpad löpyta
Löpyta på 152×55 cm för behaglig och avslappnad träning
Trådlöst pulsbälte för korrekt och enkel pulsmätning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli den första att skriva en recension “Borra löpband”